Skal vi løse din opgave?

Her kan du se det arbejde, vi kan lave til dig og læse om de services vi tilbyder. Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at ringe eller e-maile til os. Uanset om det er under kloak eller gravearbejde, ser vi altid frem til at komme i gang med opgaven.

Hos Bang Kloak og entreprenør har vi et stærkt kendskab til branchen, da vi har mange års erfaring i faget. Det betyder, at du får professionel service, når du handler med os, netop fordi vi ved præcis, hvordan tingene skal gøres. Du kan du trygt kontakte os med opgaver

service

Autoriseret kloakarbejde

Vi er specialiseret indenfor kloakarbejde, hvor alle vores materialer og arbejdsmetoder er af højeste kvalitet, da vi aldrig vil tilbyde dig noget, som vi ikke selv kan stå inde for. Her sikre vi selvfølgelig at gå helt i dybden og undersøge hver eneste hjørne af kloaksystemet.

service

Rottespærre

Når rotten først har fundet vej til din bolig, vil den blive ved med at komme igen. Det findes der heldigvis en løsning på med rottespærre. Med sådan en montering er du helt rottefri.

service

Separering af kloak

Under disse opgavetyper udfører vi arbejdet via en række forskellige, velafprøvede metoder og teknikker, der på kort eller lang sigt begrænser eller standser eventuelle ødelæggelser.

service

Jordflytning

Vi kan selvfølgelig også flytte jord fra A til B, når vi har færdiggjort en opgave. På den måde skal du ikke  bekymre dig om oprydningen efter os. 

service

Belægning

Vi tilbyder alle former for grå belægning – her iblandt fliser, grus. knust granit med mere. Vi sørger selvfølgelig for at der gøres klar til byggeri, hvor jorden graves, flyttes og planeres.

service

Beton

Hos Bangs Kloak og Entreprenør udfører vi flere former for betonarbejde, typisk forskellige mindre støbeopgaver med beton. Vi har udstyret og ikke mindst ekspertisen til at løse dine opgaver.

Døgnservice

Vi tilbyder en effektiv og kompetent entreprenør og kloakservice med hurtig udrykning, hvis uheldet er ude. Vores servicevogn er udstyret med værktøj til enhver opgave, og vores montør er vant til at løse udfordringerne professionelt og i en håndevending.

Leder du efter en autoriseret kloakvirksomhed? Hos os har vi den helt rigtige viden og erfaring i faget.

Hovedkontor

  • Hyttefadet 29
  • 9240 Nibe
  • Nordjylland

Kontakt os

  • Hoved nr.: +45 53 94 40 60
  • info@bangskloak.dk
  • CVR: 41570636